Upratujeme sklad! Ušetrite teraz až do výšky 40% na vybrané produkty!

Kategórie
 
 
 
 
 

Ako nakupovať počas decembra ?

Blog
02.12.2021

Ako nakupovať počas decembra?Autor: DATOF     Dátum: 2.12.2021 Čítanie na: 5 min.

Obdobie decembra je vždy naozaj chaotické, či už v domácom alebo pracovnom prostredí. Každý na nás tlačí a ponáhla nás, pretože do konca roka už veľa času nezostáva a potrebujeme toho stihnúť ešte veľa. Odkladáme menej dôležité veci a prioritizujeme, čo skôr spravíme. 

Mimo týchto klasických decembrových starostí sa priplietla do toho aj pandémia koronavírusu a s tým spojený aj lockdown. Všetky nákupy sa presunuli do online priestoru a to môže spôsobiť oneskorenie dodania.

Tým, že sa všetky nákupy presunuli do online priestoru sa logicky zvýšil aj dopyt po kuriérskych službách. Počet balíkov, ktorých treba prepraviť rapídne stúpa a kuriérske spoločnosti nestíhajú dopravovať balíky. Boli sme zvyknutí, že keď sme odoslali balík tak na druhý deň ho už mal zákazník, no dnes už ani toto nevieme garantovať a v decembri sa treba pripraviť, že to môže byť ešte horšie. Prichádzajúce sviatky a lockdown spôsobili, že čas prepravy sa môže predĺžiť, čo znamená že, balík Vám môže prísť o jeden deň neskôr ako je predpokladaná doba dodania.

Ďalší faktor, ktorý treba zvážiť je pracovná sila, ktoré je obmedzená aj skrz pandémiu a niekedy nedokáže vyexpedovať toľko balíkov naraz ako by bolo potrebné.

Posledný faktor je výrobná kapacita. Všetky výroby majú určitú výrobnú kapacitu a do konca roka sú už tieto všetky kapacity naplnené, to znamená, že tovar, ktorý sa vypredá sa bude dať naskladniť už len budúci rok. Každopádne zatiaľ máme sklady plné, ale môže sa to rýchlo zmeniť.

Napriek všetkým týmto prekážkam, ktorým čelíme sa snažíme poskytovať zákazníkom najrýchlejšie možné dodanie, rýchle reakcie a starostlivý prístup. Môžete sa na nás obrátiť kazdý deň vrátane víkendu od 7:00 do 20:00. Radi Vám ochotne, rýchlo a profesionálne poradíme. Každý deň sa snažíme rozširovať naše skladové zásoby a predvídať situácie.

Každopádne budeme robiť všetko čo je v našich silách, aby ste všetci boli spokojní, ale netreba si nechávať nákup na poslednú možnú chvílu.

S pozdravom

Tím DATOF✔️

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia