Upratujeme sklad! Ušetrite teraz až do výšky 40% na vybrané produkty!

Kategórie
 
 
 
 
 

Ako vybrať kľučky? Poradíme vám

Blog

Neviete si dať rady s výberom kľučiek? Pripravili sme pre vás článok, ktorý vám ponúka užitočné tipy a rady na výber správnych kľučiek pre váš domov alebo kancelárie. Zohľadníme rôzne typy kľučiek, materiály, úpravu a funkcie ako aj dôležitosť bezpečnosti a štýl. Načerpajte počas piatich minút plno užitočných informácií, ktoré vám pomôžu vybrať najlepšie kľučky pre vás.

Ako na zapojenie zásuvky - Návod

Blog

Pripravili sme jednoduchý a stručný návod na zapojenie zásuviek pre každého. Prečítajte si postup krok za krokom a pustite sa do montáže. Dozviete sa aj načo si dať pozor pri montáži bežných zásuviek, zásuviek zoradených za sebou ale aj exteriérových zástrčiek. Obohaťte sa o zaujímavé informácie ohľadom zapájania zásuviek s naším blogovým článkom. Čítanie vám zaberie 5 minút a informácie z článku využijete po ďalšie roky. 

Podľa čoho vybrať elektrickú zásuvku?

Blog

Elektrická zásuvka je súčasťou každej domácnosti. Môžeme vďaka ním naplno využívať obľúbené elektrospotrebiče. Preto je výber správnej zásuvky naozaj dôležitý. V článku vám priblížime typy zásuviek, s ktorými sa najčastejšie stretávate. Priblížime vám aj materiály, z ktorých sú zásuvky často vyrábané a v krátkosti vám opíšeme montáž zásuviek. Upozorníme vás na ďalšie faktory, na ktoré si treba dať pozor pri výbere. Pustite sa do čítania nášho článku.

Vyberáte úchytky na sklo? Na toto si dajte pozor!

Blog

Úchytky sú súčasťou takmer každého nábytku. Ich výber sa vám však môže zdať ako náročný proces, najmä ak ide o úchytky určené na sklo. Preto sme sa rozhodli pripraviť pre vás článok, ktorý je plný užitočných informácií. Dozviete sa napríklad ako zvoliť správny dizajn a veľkosť úchytiek a priblížime vám aj niekoľko možností montáži. Prezradíme vám z akých najpoužívanejších  materiálov bývajú úchytky na sklo vyrobené a veľa iného. 

Samolepiace lišty na nábytok - Ako vybrať?

Blog

V našom blogu sa dozviete všetko o samolepiacich lištách na nábytok. Ponúkneme vám prehľad materiálov, dizajnov a farieb, aby ste vedeli vybrať tú správnu lištu pre váš nábytok. Okrem toho vám poradíme aj s aplikáciou samolepiacej lišty a prezradíme vám, ako ju nalepiť bez poškodenia nábytku. Ak sa chcete o samolepiacich lištách dozvedieť viac, neváhajte a prečítajte si náš blog. 

 

Posuvné systémy na dvere - kompletný prehľad

Blog

Posuvné dvere sú aktuálnym trendom. Sú vhodné do domácnosti, kancelárií, ale aj nemocníc a fitness centier. Použiť ich môžete naozaj všade. Šetria miesto, skvelé vyzerajú, manipulácia s nimi je skutočne jednoduchá a navyše sú bezbariérové. V článku sa dozviete aké typy posuvných systémov na trhu môžete nájsť. Priblížite si spolu s nami ich výhody a nevýhody a dozviete sa plno užitočných informácií o posuvných systémoch. Pustite sa do čítania.

Aretácia - čo to je a na čo slúži?

Blog

Čo je to aretácia dverí a na čo nám slúži? Odpovede na tieto, ale aj ďalšie základné otázky sa dozviete v našom blogovom článku. Zabezpečte si váš domov alebo komerčné priestory pomocou jednoduchého mechanizmu. Aretácia je tiež skvelou prevenciou voči nežiaducim situáciám. Hľadáte bezpečnosť a pohodlie v jednom? Aretácia na dvere je riešením. Prečítajte si náš článok a dozviete sa mnoho ďalších užitočných informácií.

 

Vybrali sme najlepšie koľajnice na posuvné dvere

Blog

Koľajnice sú dôležitou súčasťou posuvných dverí a slúžia k tomu, aby sa dvere mohli jednoducho a plynulo posúvať po dráhe. Existujú rôzne typy koľajníc, ktoré sa líšia podľa materiálu, veľkosti, tvaru a ich vlastnosti. Posuvné dvere sú vhodné pre všetky exteriérové ale aj interiérové miesta a ich výhodou je, že nezaberajú žiadne miesto. Ako vybrať tie naj sa dočítate v článku.

Dizajnové háčiky na kabáty

Blog

Hľadáte dizajnový spôsob, ktorý vám pomôže uložiť kabáty vo vstupných miestnostiach elegantne a zároveň štýlovo? Skvelým riešením sú háčiky na kabáty. Vybrať si môžete z mnohých typov háčikov, ktoré sa líšia farbou, materiálom, veľkosťou a tvarom. Môžete ich využiť na kabáty ale aj iné odevy. Zistite viac o skvelých a praktických háčikoch v našom článku.

Ako vybrať madlá na nábytok

Blog

Výber madiel na nábytok nebol nikdy jednoduchší! Prečítajte si náš návod a pustite sa do nákupu. Úchytky sú nevyhnutnou súčasťou každej domácnosti. Sú praktický a zároveň aj štýlový doplnok každej domácnosti. Dočítate sa výhody a nevýhody 3 najpoužívanejších materiálov na úchytky a iné zaujímavosti. Napríklad aj to, že výber úchytiek je naozaj jednoduchý a závisí najmä od vonkajších faktorov. Chcete sa dozvedieť viac? Pustite sa do čítania článku s jednoduchým návodom.

Príborník do zásuvky - Majte v príboroch prehľad

Blog

Príborník je užitočným nástrojom na ukladanie príborov a zaistenie čistoty v šuflíkoch. S čím všetkým vám môže organizér na príbory pomôcť a z akých 4 variánt si môžete vybrať sa dočítate v našom článku.

Zásuvky s USB - moderné a praktické zároveň

Blog

Zásuvky s USB portami sú zásuvky, ktoré majú integrované USB vstupy. Tieto zásuvky sa používajú pre pripojeni rôznych USB zariadení, ako sú klávesnice, myši, flash disky, externé disky, telefóny a iné. Ďalšou skvelou výhodou zásuviek s USB vstupmi je tá, že vás nemusia otravovať rozhodené káble všade navôkol. Chcete sa dozvedieť ešte viac o USB zásuvkách? Prečítajte si náš článok.

Nožičky na nábytok - vyberáme tie najkrajšie

Blog

Aby sme vám uľahčili výber tých správnych nožičiek na nábytok alebo stôl, pripravili sme si pre vás článok o ich výbere. Priblížime vám 5 druhov nábytkových nôh a 2 druhy stolových. Tak poďme na to! 

 

Prechodka na káble - Vyriešte káble elegantne

Blog

Riešenie pre chaoticky rozložené káble v miestnosti je jednoduchšie ako by sa mohlo zdať. Uložte ich pomocou prechodiek na káble a dodajte miestnosti dávku elegancie. Ponúkame vám niekoľko možnosti na vyriešenie káblovej situácie. Dočítate sa o nich v našom článku.

Úchytky na skrinky - Detail, ktorý si ihneď všimnete

Blog

Hľadáte detail, ktorý dodá Vášmu domovu úplne nový pohľad? Vyskúšajte zmenu starých úchytiek na skrinkách za nové. Budete pozitívne prekvapený, nie len vy ale aj vaši známy, akú silu v sebe má zmena takétoto detailu. Na prvý moment by sa vám mohlo zdať, že úchytky sú nevšímateľným prvkom interiéru. Zistíte však, že opak je pravdou.

 

Ako vybrať tie správne hmoždinky do sadrokartónu

Blog

Neviete sa rozhodnúť či siahnuť po kovových alebo plastových hmoždinkách do sadrokartónu? V dnešnom stručnom článku vám obe možnosti v krátkosti vysvetlíme a po jeho prečítaní si ľahko vyberiete typ, po ktorom siahnete.

Každá polica potrebuje svoju konzolu

Blog

Hľadáte ideálne konzoly pre vaše police? V našom článku vás informujeme o niekoľkých typoch konzol, a tiež políc, aby sme vám pomohli s výberom tých najlepších.

Pánty na dvere - Ako si vybrať tie správne

Blog

Pánty na dvere sú dôležitou súčasťou krídlových dverí. Vďaka ním vieme dvere otvárať a zatvárať. Ak si nie ste istý pre ktorý typ sa rozhodnúť, my vám v dnešnom článku o pántoch povieme viac. Po jeho prečítaní budete vedieť, po ktorých pántoch siahnuť. 

Interiérové štúdio - S čím Vám dokáže pomôcť?

Blog

Interiérové štúdio ako pomocník pri zariaďovaní interiéru. Prečítajte si náš článok a dozviete sa s čím vám môže pomôcť, a tiež na čo si dať pozor pri jeho výbere.

Nový odmeňovací systém pre našich zákazníkov

Blog

Ako korona zmenila starostlivosť o naše kľučky?

Autor: DATOF     Dátum: 07.01.2022     Čítanie na: 5 min.

Každý jedeň z nás to pozná, ceny stúpajú a za tie isté peniaze si už nekúpime to čo pred rokom, dokonca niekedy ani to čo pred mesiacom. Ceny materiálov rapídne stúpli a stále stúpajú. Práve pre toto v DATOF hľadamé každý jeden deň riešenia ako Vám ponúknúť kľučky na dvere, nábytkové kovanie, doplnky ako stolové nohy, príborníky, zarážky a iné za tie najlepšie ceny aby ste ušetrili a vedeli si kúpiť toho viac. Jedným z týchto riešení je aj náš nový odmeňovací systém, ktorý stojí za to. 

Ako nakupovať počas decembra ?

Blog

Ako nakupovať počas decembra?Autor: DATOF     Dátum: 2.12.2021 Čítanie na: 5 min.

Obdobie decembra je vždy naozaj chaotické, či už v domácom alebo pracovnom prostredí. Každý na nás tlačí a ponáhla nás, pretože do konca roka už veľa času nezostáva a potrebujeme toho stihnúť ešte veľa. Odkladáme menej dôležité veci a prioritizujeme, čo skôr spravíme. 

Mimo týchto klasických decembrových starostí sa priplietla do toho aj pandémia koronavírusu a s tým spojený aj lockdown. Všetky nákupy sa presunuli do online priestoru a to môže spôsobiť oneskorenie dodania.

Ako korona zmenila starostlivosť o naše kľučky ?

Blog

Ako korona zmenila starostlivosť o naše kľučky?

Autor: DATOF     Dátum: 07.09.2021     Čítanie na: 3 min.

Korona zmenila veľa a jednou z týchto vecí bola aj starostlivosť o naše kľučky. Uvedomili sme si, že kľučky sú náchýlné na prenos chôrob a aby sme tomuto zabránili musíme ich dezinfikovať a starať sa o ne, pretože bez dezinfekcie môže byť korona na klučke až 72 hodín, ale čo to vlastne pre nás znamená ? Znamená to že dezinfikovať a čistiť neznamená to isté a poďme si povedať prečo len "čistiť" nestačí...

 

Ako si správne namontovať kľučku na Vaše dvere?

Blog

Ako si správne namontovať kľučku

Autor: DATOF     Dátum: 02.09.2021     Čítanie na: 5 min.

Kľučky, kupujeme ich ale vieme ich montovať ? Zo skúsenosti vieme, že keď Vám príde nová kľučka, tak najdôležitejšie je ju vedieť správne namontovať. Ak kľučku namontujeme nesprávne tak nebude plnohodnotne plniť svoj účel a riskujeme poškodenie.

Práve pre toto všetko sa vám pokúsíme poskytnúť krátky a jednoduchý návod ako namontovať interierové rozetové kľučky aby ste ich mali správne namontované a vedeli ich plnohodnotne používať...

 

Ako si správne vybrať rozetu k Vašej kľučke?

Blog

Ako si správne vybrať rozetu ku klučke ?

 Autor: DATOF     Dátum: 1.9.2021     Čítanie na: 5 min.

Všetci ich máme doma, sú to naše rozetové kľučky, ktoré používame dennodenne. Zdobia náš interiér, sú doplnkom, ktorý dokáže spraviť z nášho priestoru niečo výnimočné. Začínalo to pri okrúhlych a prešlo to do hranatých. Tak ako ostatné doplnky, tak aj kľučky nasledujú trendy dnešnej doby a výmyslom interiérových dizajnérov.

Každopádne najdôležitejšie je aby sa nám naše kľučky páčili, či je doba zameraná na okrúhlosť alebo hranatosť alebo čokoľvek iné, najdôležitejšie je ako to vnímame práve my, každý jeden z nás. Preto sa snažíme ponúkať všetky typy kľučiek, či už moderné, dizajnové, klasické alebo aj vintage napríklad. A teda keď už viete akú kľučku si idete vybrať, ktorá je ta vhodná práve pre Vás, ale viete ktoré kovanie bude to správne ?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia