Upratujeme sklad! Ušetrite teraz až do výšky 40% na vybrané produkty!

Kategórie
 
 
 
 
 

Príborník do zásuvky - Majte v príboroch prehľad

Blog
04.02.2023

Príborník je užitočným nástrojom na ukladanie príborov a zaistenie čistoty v šuflíkoch. S čím všetkým vám môže organizér na príbory pomôcť a z akých 4 variánt si môžete vybrať sa dočítate v našom článku.

Príborník do zásuvky - Majte v príboroch prehľad

Príborník do zásuvky, tiež známy ako podnos na príbory, je užitočným nástrojom na ukladanie príborov v zásuvke. Príbor sa vďaka nemu stáva ľahko dostupný a organizovaný. 

Príbor je nástroj, ktorý nám umožňuje vychutnávať si jedlo bez dotyku rúk. Najčastejšie zahŕňa vidličky, nože a lyžice. Môže tiež zahŕňať servírovacie náčinie napríklad ku káve, zmrzline alebo k dezertu v podobe zmenšených verzií príborov. Každá kultúra alebo spoločenská udalosť môže využívať rozličný typ príborov pri konkrétnych jedlách. 

Príbor si vkladáme do úst a preto je dôležité zabezpečiť jeho permanentnú čistotu. Organizér do šuflíkov nám s tým hravo poradí. 

Ako príborník vyzerá?

Zvyčajne sa skladá z podnosu a radu prepážok, ktoré možno na podnose umiestniť do zásuvky na oddelenie a usporiadanie príborov podľa ich typu (napríklad vidličky, nože, lyžice) alebo veľkosti. To môže pomôcť zabrániť tomu, aby sa príbory pomiešali a ťažko sa hľadali. Údržba zásuvky bude vďaka príborníku jednoduchšia. Príborník ľahko vyberiete a zásuvku vyčistíte.

Na trhu je k dispozícii množstvo rôznych typov príborníkov do zásuviek, z ktorých má každý svoje jedinečné vlastnosti a výhody.

S čím vám príborník môže pomôcť? 

Ak poznáte ten zvláštny pocit, ktorý vám prejde po tele, keď otvoríte šuplík, z ktorého idete vybrať príbor, ale zastaví vás jeden veľký organizovaný chaos. Vidličky, nožíky a lyžice pomiešané jedno cez druhé. Kým vyberiete tie správne, môže to chvíľku trvať. Sú aj šťastné dni, počas ktorých potrebnú kombináciu vytiahnete na prvý šup. Vtedy vám ujdú kútiky úst do strán a ste radi, že môžete začať pripravovať jedlo alebo rovno jesť. Organizér na príbory je to pravé pre vás.

Vďaka naším príborníkom môžete vyberať príbor s ľahkosťou každý deň! Stačí navštíviť náš obchod a vybrať si príborník podľa vašich potrieb. Máme menšie pre základné riady, ktoré sa využívajú pri stolovaní. Taktiež môžete siahnuť po širších, ktoré ponúkajú úložný priestor aj pre nože, mačkadlá, škrabky, vykrajovače a iné náčinie do kuchyne. 

Organizér do šuflíka, ktorý je určený pre príbory vám pomôže udržať si prehľad nad tým, kde sa čo nachádza a uľahčí vám hľadanie kuchynského náradia. 

Druhý bod, s ktorým vám príborník pomôže 

Okrem toho, že organizéry do šuflíka pomáhajú udržiavať príbory usporiadané a ľahko dostupné, môžu tiež pomôcť chrániť príbory pred poškodením. Pomôžu nám udržať samotnú zásuvku čistú a bez nečistôt.

Z akých variant príborníkov možno vyberať? 

Pri výbere organizéra do šuflíka je dôležité zvážiť veľkosť zásuvky a typ príborov, ktoré v nej budú uložené. To pomôže zaistiť, že organizér má správnu veľkosť, správny počet a typy priehradiek na uloženie príborov.

Poznáte to, 100 ľudí - 100 chutí. A to platí aj pri príborníkoch do zásuvky. Aby si prišiel na svoje každý, predstavíme vám 4 varianty organizérov do šuplíkov: 

  • Drevený príborník 
  • Plastový príborník do zásuvky
  • Starožitný príborník
  • Moderný príborník 

Drevený príborník do šuflíka

Jednou z obľúbených možností je drevený príborník do zásuvky. Drevené organizéry do zásuviek sú zvyčajne vyrobené z vysokokvalitného tvrdého dreva, ako je javor, dub alebo čerešňa a sú známe svojou vysokou odolnosťou a atraktívnym vzhľadom. Často sú tiež navrhnuté so špecifickými priehradkami pre rôzne typy príborov, ako je napríklad otvor na nože a ďalší na vidličky.

Plastový príborník do zásuvky

Ďalšou možnosťou je plastový príborník do zásuvky. Tieto organizéry sú vyrobené z plastu, ktorý je ľahký a ľahko sa čistí. Často sú tiež priehľadné, vďaka čomu je ľahké vidieť, čo je vo vnútri. Je to skvelá voľba pre tých, ktorí majú obmedzený rozpočet, no napriek tomu chcú mať dobre organizovanú zásuvku.

Starožitný príborník do šuflíka

Starožitné organizéry do šuflíkov sú tiež obľúbenou možnosťou medzi tými, ktorí oceňujú vintage alebo tradičný dizajn. Tieto organizéry sú vyrobené z dreva alebo kovu a sú často zložito navrhnuté a zdobené. Môžu byť skvelým doplnkom do tradičnej alebo vintage kuchyne. 

Skvele sa bude hodiť do kuchýň s vidieckym nádychom alebo do kuchyne v štýle vintage. Drevené doplnky nikdy neomrzia a očaria každého milovníka prírody. 

Moderný príborník do zásuvky

Moderné organizéry do zásuviek majú elegantný a minimalistický dizajn. Často sa vyznačujú čistými líniami a jednoduchými tvarmi, vďaka čomu sú skvelou voľbou pre tých, ktorí uprednostňujú modernejšiu estetiku. Často sú vyrobené z plastu alebo kovu a sú ľahké a jednoduché na údržbu.

Príborník je praktická a dlhodobá investícia

Príborník do zásuvky je celkovo skvelou investíciou pre každého, kto chce mať svoje príbory usporiadané a ľahko dostupné. Či už si vyberiete drevený, plastový, starožitný alebo moderný organizér, zistíte, že vám výrazne uľahčí život a vaša kuchyňa bude organizovanejšia a funkčnejšia. Taktiež budú vaše šuplíky stále čisté a hygienické.  

Príborník disponuje dlhou životnosťou nakoľko je manipulácia s ním minimálna. Údžba spočíva v jednoduchom vytiahnutí zo zásuvky, vyprázdnenia od kuchynského náčinia a následného umytia pod tečúcou vodou. Môžete naň použiť dezinfekčný prostriedok ako prevenciu proti baktériám. Po vyschnutí príborník opäť vložíte do šuflíka a naplníte príborom, aby nezýval prázdnotou. Je to jednoduché však? 

Organizér pre každého

Široká škála dostupných príborníkov na trhu zabezpečí, že určite existuje príborník do zásuviek, ktorý je ideálny pre vašu kuchyňu a vaše špecifické potreby. Neváhajte a navštívte náš web, na ktorom sme pre vás pripravili širokú škálu príborníkov na výber. Na svoje si príde naozaj každý. Nakúpte za skvelé ceny ešte dnes na https://www.datof.sk/priborniky/.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia