Upratujeme sklad! Ušetrite teraz až do výšky 40% na vybrané produkty!

Kategórie
 
 
 
 
 

Interiérové štúdio - S čím Vám dokáže pomôcť?

Blog
06.12.2022

Interiérové štúdio ako pomocník pri zariaďovaní interiéru. Prečítajte si náš článok a dozviete sa s čím vám môže pomôcť, a tiež na čo si dať pozor pri jeho výbere.

Ak patríte medzi ľudí, ktorí sú v procese zariaďovania interiéru a nevedia si dať rady s usporiadaním nábytku a doplnkov tak, aby všetko k sebe pekne zapadlo, odporúčame Vám využiť služby interiérového štúdia. 

Interiéroví architekti vám pomôžu s nadčasovým zariadením, ktoré upúta každého. Nezáleží na tom, či ide o vaše bývanie, hotel, reštauráciu alebo recepciu vo fitness centre. Na základe požiadaviek od vás a s upresnením investície, ktorú do zariaďovania môžete investovať, si poradia s akýmkoľvek priestorom.

Pri zariaďovaní je možné siahnuť po nábytku, ktorý je už vyskladaný. Ak by ste však chceli niečo iné, úplne podľa vášho vkusu, je tu možnosť vyrobenia nábytku na mieru. V našom obchode ponúkame množstvo vysokokvalitných mechanizmov a komponentov na jeho realizáciu.

6 bodov na ktoré si dať pozor pri výbere interiérového štúdia

  1. Priestor by mal byť zariadený adekvátne k jeho veľkosti.

  2. Nepreháňajte to s farbami.

  3. Doplnky ladené primerane k štýlu zariaďovania. 

  4. Nepodľahnite iba trendom.

  5. Ideálne je zamerať sa na jednu značku nábytku.

  6. Dbajte na dobré referencie.

Ako využiť potenciál priestoru?

Ak zariaďujete menšiu miestnosť, môže to občas pripadať ako tvrdý oriešok. Interiérové štúdio vám dopomôže k jeho rozlúsknutiu. Otvorenie priestoru vám zaručia posuvné dvere, ktoré sú veľmi praktické, a tiež moderné. Pritiahnu k vám svetlo a príjemný vzduch. Pozrite si ponuku posuvných systémov na našom webe.

Vstavané skrine vyriešia problém s tým, kam uschovate všetky veci a tým opäť ušetríte veľa miesta. Navyše vyzerajú skvele nie len v malom, ale aj v priestrannom interiéri. Menšie veci ľahko uskladníte v šatníkových košoch a tie väčšie na širokých policiach. 

Kuchynské linky sú často krát veľmi malé. Nechajte si navrhnúť rohovú kuchyňu, ktorá vám poskytne pri varení väčší priestor a vytvorí vo vašom domove dizajnové miesto. Ozvláštniť kuchynskú linku vám pomôžu naše kvalitné úchytky, ktoré nie len že budú skvele vyzerať, ale majú tiež praktické využitie. 

Povedzte vášmu interiérovému dizajnérovi o komponentoch, ktoré si prajete mať zakomponované v návrhu nového interiéru. Ukážte mu vybrané komponenty na našom webe aby mal jasnú predstavu a vy istotu, že splní vaše presné požiadavky.

Patríte k tým, ktorí zariaďujú priestor pre podnikanie?

Služby interiérového štúdia sú dostupné i pre vás. Zariadiť recepciu, reštauráciu či kanceláriu nebolo nikdy jednoduchšie. Predpokladáme, že je vaším cieľom aby sa každý, kto k vám vstúpi, cítil uvoľnene a príjemne. Je dôležité aby klienti o vás hovorili, dostali vás do povedomia blízkych a prilákali ich k vám. Upútajte klientov a zákazníkov od prvého momentu. Ako? Vyberte si z ponuky elegantných a moderných kľučiek, ktoré ulahodia nejednému oku a požiadajte interiérových dizajnerov o ich použitie v navrhovanom interiéri.

Aké farby a doplnky zvoliť? 

Tohtoročným hitom sú teplé farebné tóny, ktoré prinesú teplo každému priestoru. Výborne sa hodia k interiérovým dizajnom v štýle cottage, rustikálnym a bohémskym štýlom. Napriek tomu buďte s farbami opatrní. Ak sa rozhodnete pre farebné steny, upustite od doplnkov len a len v tej istej farbe. Mohlo by to pôsobiť gýčovo. Cieľom je však vytvoriť príjemné a oku lahodiace miesto. Výbornými doplnkami sú drevené výrobky, vankúše, starší nábytok, kreslá a tiež koberce. Prediskutujte s návrhárom vášho interiéru všetko od farieb stien až po doplnky.

Cottage

Pre zariaďovanie v štýle cottage, ktoré je absolútnym trendom tohto roku, siahnite po doplnkoch ako sú vankúše s rôznymi vzormi a textúrami, drevenné parkety a koberce, tapety, staršie lustre alebo starý nábytok a mnoho iného. Na verandu umiestnite húpacie kreslo a vychutnajte si rannú kávu v jeho pohodlí spolu s krásnym výhľadom.

Rustikálny štýl

Rustikálny dizajn sa vyznačuje využívaním dreva. Masívny nábytok a zariadenie, krásne zapadajúce posuvné stodolové dvere, drevenné hodiny, drevenné krabice na víno, čaje alebo úrodu zo zahrádky. V kuchyni alebo na bare môžme využit na potraviny sklenené poháre. Máte širokú škálu možností ako vyzdobiť rustikálne priestory. Ak neviete, po ktorých z nich siahnuť, interiérové štúdio je tu pre vás.

Bohémsky štýl

Medzi najobľúbenejší interiérový dizajn patrí bohémsky. Veľkú obľubu našiel u mladých ľudí najmä vďaka jeho uvoľnenému a nezávislému dojmu. V bohémskom interiéri nesmú chýbať doplnky ako sú háčkované dekorácie na stenách, ratanové detaily a bohaté sukulenty. Pohodlie a uvoľnenosť v nás prebudia vankúše, koberce a deky. Teplé farby majú svoje miesto v bohémskom interiéri. Doplňte zrkadlo so zlatým rámom a na skrinky pripevnite zlaté úchytky. Pustite si príjemnú hudbu  a nechajte sa unášať vlnou pokoja.

Ak ste milovník svetlých farieb, tie dokonalo zapadnú k škandinávskym, industriálnym a moderným minimalistickým štýlom. Svetlé farby vo vás môžu vyvolať pocit chladu ale ten odstránite vďaka doplnkom ako sú napríklad zelené kvety, masívne stoly, regále, vešiaky, betónové, mramorové alebo drevené doplnky. Ak viete čo chcete ale nemáte dostatočnú kreativitu na realizáciu neváhajte a oslovte interiérové štúdiou. Jeho dizajnéri vám so všetkým radi pomôžu.

Škandinávsky štýl

Škandinávsky dizajn disponuje využitím dreva s kovovými úpravami a svoje miesto tu majú najmä neutrálne farby. Svetlá, drevená podlaha dodá bývaniu ten správny škandinávsky nádych. Priestor doplňte textíliami a živými kvetmi. Inovatívnym doplnkom sú železné regále. Škandinávsky dizajn je vyznačený čistotou a modernosťou. 

Industriálny štýl

Industriálny interiérový dizajn, často nazývaný ako priemyselný, sa vyznačuje najmä využitím surových materiálov. Patria medzi ne napríklad drevo, železo, betón. Skvelými doplnkami budú regále, veľké nástenné hodiny vyrobené z kovu, alebo kožený gauč. Z estetického hľadiska budete mať pocit, akoby ste sa nachádzali v obývanej priemyselnej hale. Neviete kde začať s vytváraním takéhoto typu priestoru? Interiérové štúdio vám poradí.

Moderný štýl

Moderný - minimalistický štýl spoznáte podľa znakov ako je minimum doplnkov a kvalitné zariadenie s dlhou životnosťou. Prírodné materiály tu majú svoje miesto a denné svetlo je priam vítané . Zbavíte sa všetkého, čo vo vás vyvoláva spomienky a necháte si len to nevyhnutné pre život. Minimalizmus je veľmi ekologický smer. Väčšinou utkvie ľuďom, ktorí berú minimalizmus nie len ako dizajn ale ako ich životný štýl a presvedčenie.

Ktorý, zo spomenutých interiérových dizajnov na vás zapôsobil najviac?

Riaďte sa nielen trendmi ale aj srdcom

Aby vás miesto, ktoré vytvárate po čase nezačalo nudiť, vložte do tvorenia srdce. Predajte interiérovým dizajnérom všetko, čo je vám blízke, a oni do toho vložia kúsok modernej architektúry. Priblížte im, ktoré prvky v interiéri si prajete zachovať alebo povytiahnuť, a tiež ktoré sa vám nepáči, a je vaším prianím nahradiť ich novými. Vznikne miesto, v ktorom sa budete cítiť skvele aj po rokoch. 

Výber značky

Naším odporúčaním je vyberať si zariadenie od jednej značky. Vyhnete sa tak jemným odchýlkam v odtieňoch, výškach, vzoroch… Ak vám však padli do oka produkty od iných výrobcov, nezúfajte. Úchytky, knopky, kľučky a iné detaily, ktoré budú odlišné, je jednoduché vymeniť za rovnaké. 

Dbajte na referencie 

Služby interiérového štúdia sú spoplatnené. Pri hľadaní interiérového štúdia si vyberte také, ktoré bude mať bohaté portfóliu a kvalitné hodnotenia od zákazníkov. 

Interiérové štúdio vám ponúka moderné, priestorové a kreatívne riešenia pre všetky typy interiérov. Priblížili sme vám šesť jeho najväčších výhod a v krátkosti sme vám predstavili 6 najčastejšie využívaných, interiérových dizajnov. Veríme, že sme uľahčili vaše rozhodovanie. Neváhajte a poďte si k nám do e-shopu vybrať najkvalitnejšie mechanizmy a komponenty pre splnenie vašich snov! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia