Úchytky na skrinky - Detail, ktorý si ihneď všimnete

Upratujeme sklad! Ušetrite teraz až do výšky 40% na vybrané produkty!

Kategórie
 
 
 
 
 

Úchytky na skrinky - Detail, ktorý si ihneď všimnete

Blog
02.01.2023

Hľadáte detail, ktorý dodá Vášmu domovu úplne nový pohľad? Vyskúšajte zmenu starých úchytiek na skrinkách za nové. Budete pozitívne prekvapený, nie len vy ale aj vaši známy, akú silu v sebe má zmena takétoto detailu. Na prvý moment by sa vám mohlo zdať, že úchytky sú nevšímateľným prvkom interiéru. Zistíte však, že opak je pravdou.

 

Úchytky na skrinky - Detail, ktorý si ihneď všimnete

Detaily, ktoré sú na prvý pohľad neviditeľné, dotvárajú celkový dojem z interiéru. Všimneme si ich skôr pri činnostiach ako sú napríklad upratovanie, otváranie skriniek alebo dverí, vešanie závesov, umývanie riadu a mnoho ďalších.

Dnes sa zameriame na detail, ktorý nájdete takmer na každej skrinke. Sú to úchytky na skrinky. Či už pôjde o skrinky v kuchyni alebo obývačke, popíšeme si všetky z možnosti aby ste mali jednoduchší výber úchytiek. Z diaľky ich nevidno ale váš zrak upútajú ihneď po vstupe do miestnosti. 

Úchytky, podobne ako pri kľučkách, si bližšie pozriete pri fyzickom kontakte. Je to moment, počas ktorého sa tento malý detail stane výrazným komponentom. Preto siahnite po úchytkách, ktoré vás na chvíľu zastavia a budete na ne hľadieť s údivom.

Úchytky na skrinky do kuchyne 

Najčastejšie sa dotýkame úchytiek v kuchyni. Pri tvorení jedál neustále niečo hľadáme, otvárame a zatvárame dvierka na skrinkách alebo ukladáme umytý riad. Pri týchto činnostiach je pohľad na úchytky nevyhnutný a nezaobídeme sa bez neho. 

Doprajte si pekný pohľad počas kľudného dňa, a tiež počas mierne stresujúceho a uponáhľané varenia nedeľného obedu. 

Na e-shope Datof.sk ponúkame pestrú škálu úchytiek. Ak máte modernú, minimalistickú kuchyňu, skúste siahnuť po zapustených úchytkách, ktoré podčiarknu jej elegantný vzhľad. 

Provensálska kuchyňa s bielymi skrinkami, v ktorej sa vzduchom šíri vôňa levandule, podčiarkne svoju atmosféru jemnými úchytkami, na ktorých je jemná povrchová úprava. Nahliadnite na ne v kategóriách úchytiek vintage a úchytky klasické

Vidiecky štýl si zaslúži úchytky s atmosférou nášho detstva. Vyvolávajú v nás spomienky na detstvo, ktoré sme často trávili u babičky na dedine. Milujete tento pocit nostalgie? Siahnite po vintage úchytkách, ktoré vám tento pocit navodia. 

Menej zvyčajnou úchytkou na dvierkach kuchynskej linky sú milé knopky. Ak hľadáte niečo nezvyčajné, sú skvelou voľbou. Ponuka na našom webe je naozaj pestrá a určite si vyberiete knopky, ktoré do vašej kuchyne perfektne zapadnú.

Úchytky v obývačke

Obývacia miestnosť je obľúbeným priestorom pre oddych. Každý z nás preferuje inú formu oddychu. Pozeranie televízie, čítanie knihy, vyloženie nôh pri pohári vína alebo pizza pri obľúbenom filme. Všetky z týchto možností, a mnohé iné, nás napĺňajú energiou a dodávajú oddýchnutý pocit. Doprajme si tento pocit v miestnosti, v ktorej sa cítime naozaj dobre. Dotvorme si ju do dokonalosti peknými detailami, ktorými sú napríklad úchytky. 

Siahnite po dizajnových úchytkách, ktoré už na prvý pohľad dodajú šmrnc každej obývačke. Ak už máte bývanie zariadené podľa niektorého z mnohých dizajnov, alebo si domov zariaďujete sami podľa vášho vkusu, dizajnovými úchytkami nič nepokazíte. Práve naopak. 

Ak sa riadite heslom “v jednoduchosti je krása”,  vyberte si klasické úchytky, ktoré podčiarknú jednoduchosť u vás doma. Skvele zapadnú aj čierne úchytky. Máme pre vás naskladnených mnoho variant. Pre ktoré sa rozhodnete?

Spálňa a decentný detail vo forme úchytiek

Spálňa je miesto pre váš spánok. Posteľ, skriňa, nočné stolíky a obľúbené doplnky. To sú komponenty, ktoré nájdeme v každej zo spálni. Vyzdobte si nočný stolík knopkami, na ktoré pohľad bude robiť vaše rána krajšími a noci sladšími. Knopky skvelé sadnú do dlane a otváranie šuflíka bude jednoduchšie ako nikdy pred tým. Môžete ich pripevniť aj na skriňu a zladiť tak váš nábytok. Neznie to ako zlý nápad však? 

Možno vaše nočné stolíky nedisponujú úchytkami a hľadáte pekný detail pre šatníkové skrine v spálni. Nachystali sme sa samozrejme aj na vás. 

Zapustené úchytky pre nadšencov minimalizmu, dizajnové úchytky pre odvážnych alebo vintage úchytky pre spálňu s vidieckym nádychom? Všetko čo hľadáte, nájdete na našom e-shope.

Úchytky do kúpeľne

Do kúpeľne vám odporúčame vybrať odolné kovové úchytky na skrinky. Ich životnosť je dlhšia ako pri drevených, nakoľko je kúpeľňa vlhkým prostredím. 

Kúpeľňa je miestom relaxu a starostlivosti o seba. Vytvorte si ju ako miesto podľa svojich snov. Moderný dizajn v sebe ukrýva veľké množstvo možností ako z nej spraviť neobyčajné miesto.  Živé kvety v kúpeľni vám dodajú pocit ako by ste sa ocitli na exotickom mieste. 

To však nie je všetko. Skvelým detailom, ktorý kúpeľni pridá na luxuse sú aj úchytky. Ak máte v kúpeľni kvety, drevenné dekorácie a bohémsky nádych siahnite po knopkách s povrchovou úpravou. Vyzerajú luxusne a v spojení kvetov, zlata a dreva vytvoria štýlový celok. 

Tmavé a moderné kúpeľne, v ktorých sa nachádza veľa skla, nepohrdnú dizajnovými úchytkami. Či už hľadáte ružové zlato, strieborné alebo matné úchytky, u nás si prídete na svoje. 

Veselé detské úchytky

Deti majú dar neobmedzenej kreativity, vďaka ktorému vytvárajú vlastné príbehy aj tam, kde ich ako dospelí jedinci nevidíme. Pomôžme im k rozširovaniu ich kreativity pomocou veselých detských úchytiek. Pripevniť ich môžete na skrine, komody a šuflíky.

Všimnú si ich hneď po vstupe do ich izbičky a vy uvidíte radosť v ich tvári. Pre nás je to detail ale pre nich veľká radosť. Potešte aj vy svoje ratolesti zútulnením ich izbičky. Sú to drevené úchytky, ktoré výborne sadnú do detskej rúčky. Uvidíte akú radosť budú mať z obliekania vďaka úchytkam.

Všetky deti majú radi zvieratká a preto si môžu vybrať z ponuky detských úchytiek v tvare mnohých zvierat. Prekvapíte ich milým detailom alebo necháte výber na nich? Či už sa rozhodnete vybrať jeden motív alebo siahnete po kombinácii, budú vyzerať naozaj skvele.

Je zmena úchytiek pre každého?

Intreriérový dizajn ponúka mnoho detailov, ktoré vám môžu zútulniť bývanie. Dnes sme sa zamerali na úchytky, s ktorými ste v každodennom kontakte. Nájdete ich v každej z miestnosti domova a takmer na každom kuse nábytku. Preto by ste na ne nemali zabúdať ale vyberať si aj tie, podľa estetickej hodnoty, ktorá sa vám najviac páči. 

Možno sa vám nezdá, že by mohli práve úchytky tvoriť dizajnové bývanie. Opak je však pravdou a ich zladenie v každej miestnosti pridá harmóniu i tam, kde ju bežne nevidno. 

Ak hľadáte cenovo dostupný spôsob ako zmeniť štýl vo vašom domove, skúste vymeniť staré úchytky za nové. Garantujeme vám, že vy ale aj vaši známy budete prekvapený ako tento detail zmení celkový dojem z miestnosti. Nebudete musieť prerábať celý nábytok takže sa stáva táto zmena aj časovo a finančne nenáročnou.

Úchytky nie sú len pre tých, ktorí majú domov zariadený podľa jednotlivých dizajnov. Výmena úchytiek je vhodná naozaj pre každého. Skúste to a uvidíte, že budete inšpiráciou v tejto zmene aj pre vašich známych. 

7 kategórií úchytiek na našom webe

Ponúkame vám úchytky v siedmych kategóriách.

  1. Úchytky dizajnové 
  2. Úchytky klasické
  3. Úchytky vintage 
  4. Úchytky zapustené 
  5. Úchytky pre deti
  6. Úchytky pre posuvné dvere
  7. Knopky

Ako sami vidíte, na výber má u nás každý náročný ale aj menj náročný zákazník. Mysleli sme pri naskladňovaní tovaru aj na milovníkov vidieckych štýlov, a tiež na našich najmenších spoločníkov. Môžete skúsiť zladiť aj posuvné dvere s ostatným nábytkom. Vďaka úchytkam budú vyzerať ako by ste si ho dali tvoriť na mieru v jednej firme. 

Výber na našom e-shope DATOF.SK je naozaj široký a my veríme, že si prídete na svoje. Ak sa vám dnešný článok páčil, budeme radi ak nás budete zdieľať na facebooku. Pre zľavu na váš prvý nákup začnite odoberať náš newsletter, s ktorým vám už nič neujde. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia